Automobilom

Ako putujete iz pravca Zagreba i Splita vozite se autoputem sve do Ploča, pa dalje magistralom do Pelješkog mosta. Silaskom s mosta vozite se oko 15 minuta na zapad pelješkom cestom do Janjine.
 
Druga opcija je autoputem sve do Ploča. Iz Ploča do Trpnja ukrcajte se s automobilom na trajekt, te ste iz Trpnja za 20 minuta u Orebiću, odnosno Janjini, te za 40 minuta u Stonu.
 
Ukoliko ne preferirate vožnju trajektom, a ni mostom, nakon silaska s autoputa, vozite se oko 30 minuta do Jadranske magistrale, te se vozite na istok kroz Neum do skretanja na Pelješac. Pelješkom cestom trebate oko pola vremena vožnje do Janjine.
 
Poveznice:
 
Hrvatske autoceste

Zrakoplovom

Dolazite li iz većih europskih gradova, zračna luka u Dubrovniku Vaš je najbolji izbor jer iz Dubrovnika vrlo brzo stignete do Janjine. Iz zračne luke postoji mogućnost transfera do dubrovačkog autobusnog kolodvora odakle možete autobusom do Orebića, Stona, Janjine ili Trpnja. Također možete koristiti i rent-a-car ili taxi prijevoza.

 

Druga zračna luka je Split koja je udaljena oko 100 km od Janjine. Iz zračne luke uključte se na autocestu prema Dubrovniku, te koristite upute za dolazak automobilom.

Poveznice:

Croatia airlines

Zračna luka Dubrovnik

Zračna luka Split


Brodom

Brodske linije povezuju Italiju i Dubrovnik, odnosno Split i Italiju.

Poveznice:

Jadrolinija
 


Autobusom

Janjina je autobusnim linijama povezan s Dubrovnikom, Zagrebom i Sarajevom.
 

Poveznice:

Autobusni kolodvor Zagreb
Arriva bus
Libertas Dubrovnik

TZO Janjina
Follow us on