"Ova će vas predstava opustiti, vratiti osmijeh na lice i učiniti vam život ljepšim. Humor nas povezuje i to u trenu, najbrži je put za otvaranje tema koje su nam često preteške ako im pristupimo ozbiljno“, kaže autorica o svom dramskom tekstu.

Predstava Sretni ljudi su unutarnji monolozi, a velika imena hrvatskog glumišta zorno će interpretirati stanja: Čovjeka koji kasni na predstavu,  Sretnog čovjeka koji priča o braku, zabludi, razočaranju. Muškarca i žene koji  razmišljaju  o kompromisima u životu. Male biljeterke koja  sanja o mjestu intendantice, razmišlja o seksualnom iskustvu.  Nervozne žene koja priča o sreći u malim dozama.  Žene koja je uranila na predstavu  i Finog dečka koji je nesretan zbog  kraja jedne velike ljubavi.

Sedam priča utjelovljenih u kazališnu predstavu zasigurno će kod publike izazvati osjećaj znatiželje, jer će u likovima prepoznati ljude iz svoje blizine, okružja ili će se sami prepoznati u nekim situacijama.

Predstava 'Sretni ljudi' ima jako zanimljiv koncept i istoimeni tekst Nine Mitrović sjajan je, tako da je predstava velik glumački izazov jer se glumac može u potpunosti izraziti. Publici će biti iznimno zanimljiva upravo zbog spomenutog koncepta gdje publika gleda publiku. Postoji segment dopadljivosti i vizualne impresivnosti, uz bogatu scenografiju i zanimljive likove u kojima će se publika prepoznati i zavoljeti ih.

 
Detalji
30-07-2024
20:30h

TZO Janjina
Follow us on