Automobilom

Ako putujete iz pravca Zagreba i Splita vozite se autoputem sve do Ploča. Iz Ploča do Trpnja ukrcajte se s automobilom na trajekt, te ste iz Trpnja za 20 minuta u Orebiću, odnosno Janjini, te za 40 minuta u Stonu. Ukoliko ne preferirate vožnju trajektom, nakon silaska s autoputa, vozite se oko 30 minuta do Jadranske magistrale, te se vozite na istok kroz Neum do skretanja na Pelješac. Pelješkom cestom trebate oko sat vremena vožnje do Orebića.
 
Poveznice:
 
Hrvatske autoceste

Zrakoplovom

Dolazite li iz većih europskih gradova, zračna luka u Dubrovniku Vaš je najbolji izbor jer iz Dubrovnika vrlo brzo stignete do Orebića, Stona, Janjine ili Trpnja. Iz zračne luke postoji mogućnost transfera do dubrovačkog autobusnog kolodvora odakle možete autobusom do Orebića, Stona, Janjine ili Trpnja. Također možete koristiti i rent-a-car ili taxi prijevoza.
 

Poveznice:

Croatia airlines


Brodom

Brodska dužobalna linija povezuje Rijeku, Split i Dubrovnik, te pristaje i u Korčuli tijekom ljetnih mjeseci. Iz Korčule do Orebića možete doći trajektom ili putničkom brodicom za petnaestak minuta. Katamaranska linija od Korčule do Splita svakodnevno najbrže povezuje ova dva grada, a lokalni brodar povezuje putničkom brodicom Orebić s Korčulu prema rasporedu vožnje katamarana.
 

Poveznice:

Jadrolinija
Mediteranska plovidba


Autobusom

Janjina je autobusnim linijama povezan s Dubrovnikom, Zagrebom i Sarajevom.
 

Poveznice:

Autobusni kolodvor Zagreb
Autotrans Rijeka
Libertas Dubrovnik

Kontakt
Follow us on